joi, 6 februarie 2014

MENIU JOI 6 FEBRUARIE 2014

CIORBA DE LEGUME
CIORBA DE FASOLE ( FARA CARNE)
SUPA DULCE CU TAITEI DE CASA SI CARNE DE PUI
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE VITA
SUPA DULCE CU TAITEI DE CASA SI CARNE DE PUI

COTLET DE PORC LA CUPTOR IN SOS DE LEGUME CU ( PAI,PIURE DIN CARTOFI, PILAF SAU MAZARE SOTE) SI SALATA DE MURATURA
PAPRICAS DE PUI CU MAMALIGUTA SI SALATA DE VARZA PROASPATA
FICATEI DE PUI IN SOS ROSU CU MAMALIGUTA SI SALATA DE VARZA PROASPATA
FICATEI DE PUI IN SOS CU ( PAI,PIURE DIN CARTOFI, PILAF SAU MAZARE SOTE) SI SALATA DEVARZA PROASPATA
PULPA PUI INFERIOARA IN SOS DE LEGUME LA CUPTOR CU ( PAI,PIURE DIN CARTOFI, PILAF SAU MAZARE SOTE) SI SALATA DE VARZA
SNITEL DE PUI CU ( PAI,PIURE DIN CARTOFI, PILAF SAU MAZARE SOTE) SI SALATA DE MURATURA SAU VARZA PROASPATA
PULPA INFERIOARA PUI PICANTA LA CUPTOR CU ( PAI,PIURE DIN CARTOFI, PILAF SAU MAZARE SOTE) SI SALATA DE MURATURA SAU VARZA PROASPATA

DESERT CREMA DE ZAHAR ARS / 4 LEI BUC
PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8 LEI PORTIA
PAPANASI CU CREMA FINETI SI ZAHAR PUDRA / 8 LEI PORTIA

MENIUL ZILEI / 11 LEI ( CIORBA,SUPA SI FELUL PRINCIPAL ) SERVIT IN LOCAL
OPTIONAL CIORBA,SUPA DULCE/ 5 LEI SAU FELUL PRINCIPAL,SALATA / 7 LEI
SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA
              SMANTANA / 2 LEI PORTIA, ARDEI IUTE MURAT / 1 LEU BUC
In spiritul pastrarii unei planete mai curate,  incurajam reciclarea materialelor refolosibile. De asemenea, pentru a evita risipa, va rugam sa mentionati daca doriti tacamuri de unica folosinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu