joi, 16 ianuarie 2014

MENIU JOI 16 IANUARIE 2014

CIORBA TARANEASCA CU LEGUME
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI
CIORBA TARANEASCA CU CIOLAN

COTLET DE PORC LA CUPTOR IN SOS DE LEGUME CU ( NATUR,PIURE,PILAF SAU PAI ) SI SALATA DE MURATURI
PATURI ( JUMARA DIN SLANINA.BRANZA FRAMANTATA SI SMANTANA )
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU ( PAI,NATUR,PILAF SAU PIURE) SI SALATA DE VARZA
SNITEL DIN COTLET DE PORC CU (PIURE,PILAF,PAI SAU NATUR ) SI SALATA DE VARZA
CAS PANE CU ( PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR ) SI SALATA DE VARZA PROASPATA
MAMALIGA CU BRANZA DE VACI SI SMANTANA
SNITEL DE PUI CU ( PAI,PIURE,PILAF SAU NATUR) SI SALATA DE VARZA PROASPATA

DESERT PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8LEI
               PAPANASI CU FINETI SI ZAHAR PUDRA
MENIU / 11 LEI ( CIORBA SI FELUL PRINCIPAL) SERVIT IN LOCAL
              OPTIONAL CIORBA / 5 LEI SAU FELUL PRINCIPAL / 7 LEI SERVIT IN LOCAL SAU IN CASEROLE DE UNICA FOLOSINTA
               SMANTANA / 2 LEI , ARDEI IUTE MURAT / 1 LEU 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu