marți, 19 noiembrie 2013

MENIU MIERCURI 20 NOV 2013

MENIU DE POST CIORBA TARANEASCA CU LEGUME
                              CIORBA DE FASOLE DE POST
SNITEL DE SOIA CU FASOLE BATUTA SI SALATA DE VARZA
TARTA DE LEGUME LA CUPTOR CU SALATA DE VARZA

CIORBA DE PERISOARE
CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN
SUPA DULCE CU CARNE DE PUI SI TAITEI DE CASA
CIORBA TARANEASCA CU CARNE DE PUI

GRATAR DIN CEAFA DE PORC CU ( MAZARE,PIURE,PAI SAU PILAF ) SI SALATA DE VARZA
SNITEL DE PUI CU (PAI,PIURE,PILAF SAU MAZARE SOTE) SI SALATA DE VARZA
GRATAR DIN PULPA PUI DEZOSATA CU (MAZARE,PIURE,PAI SAU PILAF) SI SALATA DE VARZA PROASPATA
ARIPIOARE PICANTE LA CUPTOR CU ( MAZARE,PAI,PILAF SAU PIURE) SI SALATA DE VARZA PROASPATA

MENIUL ZILEI / 11 LEI ( CIORBA,SUPA SI FELUL PRINCIPAL) ,SERVIT IN LOCAL
OPTIONAL CIORBA , SUPA / 5LEI SAU FELUL PRINCIPAL/ 7LEI PORTIA
                     SMANTANA/ 2LEI , ARDEI IUTE / 1LEU BUC
DESERT ,PAPANASI CU FINETI SI ZAHAR PUDRA PORTIA
                PAPANASI CU DULCEATA SI SMANTANA / 8LEI PORTIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu